Even tot rust komen, een beschermende arm om je heen en weer kind mogen zijn. Dit geluk probeert de onafhankelijke stichting Pax Kinderhulp buitenlandse kinderen te bieden die onder moeilijke omstandigheden leven. Pax Kinderhulp IJsselland nodigt Berlijnse kinderen uit van 12 juli tot en met 04 augustus voor  een onbekommerde vakantie in de regio Zwolle. 

De werkgroep Pax Kinderhulp IJsselland zoekt gastgezinnen voor Berlijnse kinderen van zes tot en met twaalf jaar. De gastouders mogen hun voorkeur uitspreken voor jongen, meisje en leeftijd.

Sommige kinderen komen uit een kindertehuis, andere wonen bij hun vader en/of moeder of bij familieleden. De kinderen komen naar Nederland waar ze drie weken blijven en in het gezinsleven meedraaien. Alle kosten voor vervoer, begeleiding en verzekering van de kinderen worden betaald. Voor het gastgezin blijven alleen de kosten over die binnen het gezin zelf worden gemaakt, zoals eten, drinken en eventueel uitstapjes. Meer informatie: www.paxkinderhulp.nl of neem contact op met Jenneke van Elp tel 06-20664943

Foto: Finn komt uit Berlijn maar mag in Nederland mee op de tractor, een hele belevenis!