Wij willen samen met jullie wat leuks organiseren!

Wat is het idee? Op zaterdag 26 september willen wij een rommelmarkt/kleedjesmarkt/kofferbakverkoop organiseren! Heb jij nog leuke spullen op zolder bijv. boeken, kleren, speelgoed, accessoires etc. die nog een rondje meekunnen of maak je bijv. zelf creatieve dingen dan is het nu je kans om ze te verkopen vanaf je eigen oprit!

Het is de bedoeling dat ieder zelf zijn eigen oprit verzorgd. Bijv. met een kleedje of tafel. Wij vragen je wel om op je eigen oprit te blijven om zo de RIVM richtlijnen goed te kunnen volgen en de 1,5 meter te kunnen waarborgen.

Wanneer: Zaterdag 26 september 2020 Tijd: 10.00 uur – 14.00 uur Waar: Rouveen

Wil je meedoen? Geeft je dan op: onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer via de mail of app. Bestuur@munnikenslag.nl of 0627345702