Deze keer geen metamorfose van een kapsel, maar een totaal ander interieur in de kapsalon. Het werd hoog tijd voor een ander kleurtje op de muur, en van het een kwam het ander, en dat is uiteindelijk een compleet nieuw interieur geworden.
De verbouwing zou oorspronkelijk in mei plaatsvinden, maar door de Corona hebben we deze uit moeten stellen. Tijdens deze verplichte sluiting van 8 weken, is wel stukadoor geweest en hebben we met behulp van alle kapsters toen al gesaust en geschilderd (we zijn heel handig met een kwast)


Na 12 jaar een wit interieur, is nu gekozen voor zwart, goud en warm oranje. Ook hebben we compleet andere verlichting geplaatst, wat nu een hele fijne, warme, maar toch ook een stoere uitstraling geeft. Bij de wasunits kunt u nu met de beentjes omhoog en genieten van een heerlijke haar wasbeurt en hoofdmassage. De kinderen kunnen uiteraard weer kijken naar een filmpje tijdens de knipbehandeling. We werken nog steeds graag met het merk Goldwell, ze hebben een zeer uitgebreide productlijn, om ook uw haar thuis goed te blijven verzorgen en stylen.
U spaart automatisch punten bij ons, voor korting op een behandeling of op een product

Kom ook eens langs bij ons in de kapsalon, voor een mooie kleur in uw haar, een goede knipbehandeling of de perfecte krul. Uw afspraak kunt u online maken op barberbooking.nl bjootify.com en via de facebook pagina van Haarmode Maureen Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook 0522-463739

In de nieuwe opstelling staan de stoelen ruim uit elkaar, dit werkt erg fijn i.v.m de corona regels, waar we ons uiteraard houden aan de richtlijnen die gelden voor onze branche. We vragen om uw handen te desinfecteren bij binnenkomst en bij klachten dient u uw afspraak uiteraard af te zeggen.

Tot snel.
Maureen, Gekelien, Romy, Marianne, Carlien, Myra en Bo