Na een paar werken proefgedraaid te hebben is op zaterdag 8 augustus het Rustpunt Heidehoogte aan de Klaas Kloosterweg t.h.v. nummer 47 in Staphorst officieel geopend.
De opening deed Henk Piel samen met zijn 7 kleinkinderen, daarna werd er geproost op de opening en werden passerende wandelaars en fietsers een hapje en drankje aangeboden om bekend te raken met het concept.

Rustpunt Heidehoogte is een unieke stop tijdens het wandelen of fietsen. Je mag er zelf een bakkie leut maken, gebruik maken van het toilet, je e-bike opladen en je band plakken. Dit tegen een vrijwillige bijdrage.
De tofste pleisterplaats op je route! 

Henk Piel is de afgelopen maanden druk geweest om het een gedeelte van de bosgrond vrij te maken voor het Rustpunt. Hier heeft hij een robuuste overkapping en tuinbank geplaatst. Het Rustpunt is uniek in zijn soort en zelf voorzienend van stroom. Op het dak zijn namelijk zonnepanelen geplaatst. 

Het stuk grond is 2 hectare groot en al 3 generaties in de familie. Van oudsher werd hier zand gewonnen voor de vloeren in de woonkamers van de boerderijen. Nu is het een gedeelte agrarische grond en bosgrond waar u ook een lekkere wandeling kan maken. 
We hopen u snel te zien op Rustpunt Heidehoogte onder genot van een bakje koffie of thee.