Medewerkers van Rouveen Kaasspecialiteiten hebben een bedrag van € 1.915,71 bij elkaar gefietst voor Stichting Kinderen Kankervrij. De maand mei staat bij de coöperatie in het teken van fietsen. Tijdens de meimaand fietsmaand werden medewerkers van Rouveen Kaasspecialiteiten gemotiveerd om op de fiets naar het werk te komen.

Met in totaal 102 deelnemende collega’s is er in 1.162 fietsdagen een afstand afgelegd van 14.495 kilometer en hiermee €1.915.71 verdient. Op vrijdag 26 juni is de cheque – vanwege de coronamaatregelen digitaal – overhandigd aan KiKa. De stichting is blij met het ontvangen bedrag. “Wij vinden het fantastisch dat de medewerkers van Rouveen Kaasspecialiteiten zoveel geld bij elkaar hebben gefietst voor onze stichting en gaan het geld inzetten om steeds dichterbij ons doel te komen: de genezingskans van kanker bij kinderen verhogen naar 95%”, aldus vrijwilligster Regina Jeeninga van KiKa. 

“KiKa is een waardevol doel, waar wij graag onze bijdrage aan geven,” aldus Bert Brand, voorzitter van de commissie Rouveen Gewoon Duurzaam. “Het doel past bij ons bedrijf en de thema’s Samen Gezond – Samen Sociaal – Samen Werken die we op allerlei manieren vormgeven. Het is mooi om te zien dat ook in deze tijd er toch mogelijkheden zijn om samen iets moois te bereiken.”

De medewerkers van Rouveen Kaasspecialiteiten zijn wel te porren voor wat sportiviteit. Zo won het bedrijf de business run van de Halve Marathon te Zwolle in 2019 en 2018, deed een grote groep collega’s in het verleden mee met de Mud Masters te Biddinghuizen en de Obstacle Run Staphorst. Dit jaar nog fietsen veertien collega’s in september een rondje Nederland voor het goede doel De Hoop ggz.

Bert Brand van Rouveen Kaasspecialiteiten overhandigt de cheque digitaal aan Regina Jeeninga van Kika. Foto © Rouveen Kaasspecialiteiten