VBT staat voor Visscher Bouw Techniek. We houden ons dagelijks bezig met het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van projecten in de bouw en techniek. Dit doen we zowel in de woning- als utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als verbouw.

Door toenemende werkzaamheden zijn wij opzoek naar een:

Allround Bouwkundig Medewerker

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en uitwerken van bedrijfshallen, kantoren, winkels en woningen. Vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering, waarbij bouwbegeleiding ook een belangrijk deel omvat van het werk.

Aannemers en bouwbedrijven vormen een deel van onze opdrachtgevers. Dit brengt diverse en afwisselende werkzaamheden met zich me, zoals het maken van uitvoeringstekeningen en productietekeningen van HSB-elementen. Ook het opstellen van calculaties of het uitvoeren van werkvoorbereiding wordt binnen ons bedrijf gedaan.

Ben jij degene die uitdaging ziet in een leuke, afwisselende baan in de bouwtechniek? Neem dan contact op met hendrik@vbtbouw.nl, of bel: 06-15463492.