In de week van 21 t/m 27 juni 2020 is de collecteweek van het Nederlandse Rode Kruis.                                      

Dit jaar kunnen we wegens de corona maatregelen niet huis-aan-huis collecteren. Om die reden kunt u dit jaar op verschillende mogelijkheden doneren, zoals u verder in dit bericht kunt lezen. 

In de collecteweek van 21 t/m 27 juni 2020 ontvangt u bij de “Staphorster” een flyer met een QR-code en een aanbevelingsbrief van het Rode Kruis Staphorst. Hierin staan de verschillende mogelijkheden om te doneren beschreven.  Wij willen u vragen deze goed door te lezen.

Uw bijdrage is bestemd voor het werk van het Rode Kruis in de gemeente Staphorst.

Ook kunt u via een online collectebus doneren die in de collecteweek op Whatsapp, socialmedia en e-mail gedeeld gaat worden. U kunt ons helpen door deze digitale collectebus verder te verspreiden om zo ons lokale werk te ondersteunen. Mocht het zijn dat het niet lukt zoals hierboven vermeld, dan kunt u ook uw donatie overmaken op onze bankrekening NL44RABO 0152770577 t.n.v. NRK, Staphorst.

Steun het werk van de vrijwilligers in uw gemeente.