Vandaag kregen we de onderstaande foto toegestuurd. De gemeente sluit een weg af voor motorvoertuigen. De wegblokkade wordt tijdelijk uitgeschakeld zodat bouwverkeer via de Gorterlaan ter plaatse kan komen. Hartstikke veilig allemaal.

De wegblokkade is door de gemeente verlegd. Er moeten daar gewoon geen auto’s rijden. We hebben op de redactie al veel berichten gekregen over het feit dat de Slagen maar 1 ontsluitingsweg heeft en dat zou heel erg zijn. Dat probleem speelt zich met name af tussen de oren. In de praktijk stuur je een paar keer links en een paar keer rechts en je bent de wijk uit. Binnen 1 minuut ben je eruut.

Onverlaten hebben de tijdelijke wegblokkade weer verwijderd zodat er weer in no-time een olifantenpad is ontstaan. Ik zou zeggen, gemeente zet de graafmachine weer aan het werk.