Het zwembad in Staphorst is klaar om open te gaan.
De afgelopen weken is er hard gewerkt om het zwembad Corona-veilig te maken en te zorgen dat alle medewerkers en bezoekers veilig in het zwembad kunnen zijn. 


Helaas kunnen we nog niet volledig open, stap voor stap hopen we dit de komende tijd te doen.
Vanaf 25 mei mogen de banenzwemmers en de aquasporters weer starten op vooraf ingeroosterde tijden.

LET OP: iedere klant moet zich van te voren aanmelden. Gewoon het zwembad binnen stappen is nog niet mogelijk, er mogen een bepaald aantal mensen tegelijk in het zwembad zijn. Aanmelden voor banen zwemmen of aquarobics kan via onze site www.zwembadstaphorst.nl, bovenin bij het kopje, online reserveren. Op de site staat ook meer uitleg over alle regels waar men zich aan moet houden, om samen te zorgen dat het zwembad Corona-veilig blijft.

Ook een gedeelte van de zwemles start weer op, hierover is via de mail informatie verstuurd, als u dit niet gekregen heeft, mag u contact opnemen met het zwembad via kassa@zwembadstaphorst.nl of 0522-461895.

Voor meer info, kijk op onze site of volg ons op Facebook/Instagram!