Vandaag is het 50 jaar geleden dat Aaltje Schra welkom werd geheten op de wereld. Een heugelijke dag. Nu 50 jaar later wordt er grootst uitgepakt. Een lange stoet vrienden kwam Aaltje vanuit de auto feliciteren.

Met een schepnet nam Aaltje de cadeautjes in ontvangst (1m50 afstand) en alle bezoekers werden voorzien van een Staphorster rol versiert met “Aaltje 50”.

De auto’s waren op de parkeerplaats van Boer voorzien van ballonnen en andere versierselen. 2 Staphorster dames kwamen als allerlaatste in de rij op de fietse. Martin Trompetter en HenkJan Spin kwamen in staphorster dameskleding Aaltje feliciteren. Het leverde weer een mooi tafereel op (zie einde video).

Het is prachtig om te zien wat er georganiseerd wordt en om te zien hoe creatief de Staphorsters zijn in de coronacrisis.

Aaltje, van harte gefeliciteerd en welkom bij de club!

Foto’s en video door © weblog Staphorst Rouveen. Klik foto voor groot.