Harry Schieving uit Staphorst is vandaag 80 jaar geworden. De voetbalvereniging wilde dat niet ongemerkt voorbij laten gaan en dat is ze gelukt. Een oproepje op Facebook en whatsappgroepen zorgde ervoor dat er vanavond een lange rij vrienden en bekenden langs zijn huis kwamen om het erelid van de club te feliciteren.

Als sinds halverwege de jaren 60 van de vorige eeuw is Harry betrokken bij de VV Staphorst. Hij heeft vele functies vervuld en is nog steeds bij de wedstrijden van het vlaggenschip en veel eronder te vinden. Enthousiast en zeer betrokken met het wel en wee van de club.

Samen met zijn kroost nam hij de felicitaties in ontvangst. 1 van de auto’s in de rij hield er mee op, maar daarom niet getreurd, deze werd met 3 man langs het feestvarken geduwd.

Harry, van harte gefeliciteerd!

Wat foto’s en een video door © René Admiraal

Klik foto’s voor groot