Veel bedrijven en organisaties zijn overvallen door de coronacrisis. Opeens geconfronteerd worden met een fysieke afstand tot je klanten en collega’s is een uitdaging voor veel ondernemers. Juist in deze tijd zien we dat bedrijven, die serieus werk hebben gemaakt van automatisering, daar nu de voordelen van ervaren. Zij werken eenvoudig verder op afstand en kunnen vanuit huis hun klanten blijven bedienen. Dat geldt ook voor bedrijven die hun producten en diensten online aanbieden. De online verkoop groeit enorm tijdens de coronacrisis. En experts verwachten dat dit ook na de crisis zo zal blijven. 

Online werken met Odoo
Sheph IT is opgericht in 2019 door Martin Post en Gert-Jan ter Harmsel en gevestigd in Rouveen. Martin: “Begin 2020 zijn we officieel Odoo-partner geworden. Odoo levert software aan bedrijven, waardoor je als bedrijf volledig online kunt werken. U hoeft geen eigen server of hosting aan te schaffen, want alles is via de internet-browser te benaderen. Maar belangrijker nog: Odoo is bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die op een moderne manier hun bedrijf willen beheren. Het pakket is zo eenvoudig in opzet dat we in een mum van tijd volledige bedrijfsvoering op kunnen zetten in Odoo. Zo beschikt Odoo over een eigen webshopmodule, kassasysteem, klantenbeheer, voorraadbeheer, boekhouding en modules die uw in- en verkoopprocessen ondersteunen. Ook voor productbedrijven is er een standaard module. En misschien wel hét grootste voordeel van Odoo? U betaalt alleen voor wat u gebruikt! Op een later moment kunt u altijd uitbreiden.”

Sheph IT helpt!
“Voor bedrijven die nu in de knel zitten omdat ze hun bedrijfsvoering niet goed geautomatiseerd hebben en toe zijn aan een serieuze bedrijfsvoering, is Odoo echt een geweldige oplossing”, vult Gert-Jan aan. “Juist voor die bedrijven willen we met Sheph IT nu graag wat betekenen.” Martin en Gert-Jan, eigenaren van Sheph IT, hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in implementatie en inrichting van software bij bedrijven. Die kennis en kunde zetten ze dan ook graag in om bedrijven juist in deze tijd verder te helpen met het automatiseren van hun bedrijfsvoering. 

Kosteloze implementatie in mei
Om bedrijven in deze tijden te helpen om die volgende stap te zetten, biedt Sheph IT een kosteloze implementatie aan. “Bedrijven betalen dus geen kosten voor implementatie. Deze actie geldt alleen voor bedrijven die in de maand mei besluiten tot aanschaf van Odoo. Uiteraard verzorgen we eerst een gratis online demo. Dat doen we op afstand, via de webcam. Wel net zo veilig natuurlijk in deze tijd. U kunt zich aanmelden via www.sheph.nl of neem contact op via telefoonnummer: 038 – 234 0 234”, aldus Gert-Jan.