Vanaf maandag 4 mei gaat skeeler vereniging Staphorst weer van start met de skeelertrainingen voor kinderen tot en met 12 jaar. Om dit verantwoord te doen houdt de vereniging zich strikt aan het sportprotocol dat NOC*NSF hiervoor heeft opgesteld. Ook zijn hierover de benodigde afspraken met de gemeente Staphorst gemaakt. Deze zijn te vinden op de site van de skeelervereniging.

De jongens en meisjes t/m 12 jaar trainen op maandag- en woensdagavond van 18.15 – 19.15 uur. 

Ben jij 12 jaar of jonger? Wil je skeelerles? Kom kennis maken!

Iedereen moet kunnen meedoen. Dit is het motto van de overheid en hier wil de skeeler vereniging graag gehoor aan geven. Daarom kan je tot de zomervakantie  tegen gereduceerd tarief meedoen met de trainingen van de skeelervereniging. Voor 10 euro kan je 2x per week meedoen! Je krijgt dan de kans om kennis te maken en met behulp van onze trainers leer je snel beter skeeleren! Je kan eerst gewoon 2x komen kijken of je het leuk vindt, zonder verplichting!

Een valhelm is verplicht, neem die mee. Heb je geen valhelm dan beschikt de vereniging ook over een aantal valhelmen die je kunt lenen. Lijkt je dit leuk? Neem contact op via www.skeelerstaphorst.nl en laat ons even vooraf weten dat je komt!