Genemuiden, Staphorst, Grafhorst


Het muziekonderwijs kwam in Nederland langzaam tot stilstand. Het coronavirus greep diep in op de cultuursector. Ondertussen ging het grootste gedeelte van de Trompetklas van Van Dijk online verder. Afgelopen zaterdag was het zover. De laatste lichting van zijn studenten nam deel aan het landelijke theorie examen hafabra, wat staat voor harmonie, fanfare en brassband. Alhoewel de meeste leerlingen toch niet lid zijn van een dergelijk orkest, maar eerder van een symfonie orkest zijn allen geslaagd. Dit zijn de geslaagden met hun gemiddelde cijfer A: Jonneke Top 10, Arnout Last 9,5, Nathan Huuksloot 7,5, Geert Timmerman 7,5. Jan-Friso Beens 8,5, Carlein Ringelberg 9, Sijmon Beens 8, Rien Visscher 9, Rhoderick Kin 9, Rosalie Riezebos 7, Emma Talen 7, Cor-Niels Last 9,5, Maurits Mulder 8,5, Jurgen Stens 8,5 en Noa Bloemert 9. Voor B: Bert-Jan van der Horst 9,5 en Laura Blankespoor 8,5. Voor C: Julian Kragt 7,5. 

Foto: © Van Dijk / Op de foto: Jan-Friso, Geert en Nathan