Wij als de Zonnebloem, afdeling Staphorst proberen samen met onze gasten/deelnemers door deze moeilijke tijd heen te komen. Alle geplande activiteiten voor de deelnemers kunnen we nu niet uitvoeren, dus blijven we elkaar een beetje helpen met aandacht en dat doen we in dit geval met een kaartje voorzien van een mooi gedicht. Als het goed is hebben de deelnemers het kaartje in de bus gehad.

De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Wij van de Zonnebloem hopen natuurlijk dat deze moeilijke tijd snel voorbij is en wij met onze deelnemers de activiteiten weer op kunnen pakken. De deelnemers willen graag weer naar buiten en onder de mensen zijn en dat willen wij ook zodra het kan. Wij als vrijwilligers komen dan weer bij jullie binnen om jullie weer mee naar buiten te nemen.

Blijf gezond en wij denken aan jullie.