Aan de Weth. Timmermanstraat 7 is het bij de buren van Family Fit is het rustig. Aan de voorzijde van het pand zijn ze op dit moment de hele dag bezig met oplossingen voor de 1,5 meter economie. Plexiglas schermen en allerlei soorten tussenwanden zijn niet aan te slepen.

Reclamekanon.nl is een webshop gericht op promotionele artikelen. Klaas en Evert Slager: “Wij verkopen veel promotionele artikelen die bestemd zijn voor evenementen. Slager Brand Support het tweede bedrijf, is 100% gericht op het faciliteren van evenementen voor bedrijven. Ineens stonden we stil in tijde van Corona.” 

Alles voor de 1,5 meter economie

Maar daar lieten ze het niet bij zitten, ze gingen aan de slag met plaatmateriaal en de eerste plexiglas schermen verlieten al snel het pand. Daarnaast ontwikkelden ze vloerstickers, afscheidingswanden en vloercirkels. Alles om de 1,5 meter economie op te zetten in bedrijven, maar ook op scholen. “Het is fijn dat we op deze wijze onze werk kunnen blijven uitvoeren en ons in kunnen zetten voor de maatschappij. Iedere dag is een uitdaging, door de grote vraag veranderen de prijzen en levertijden per dag. We kunnen nog steeds plexiglas leveren, maar zijn ook al alternatieve oplossingen aan het bedenken. Vooruitdenken en meedenken met de klant, dat is onze uitdaging.”

Bent u op zoek naar oplossingen om binnen uw bedrijf, school, praktijk of andere omgeving? Reclamekanon.nl denkt graag met u mee. Bel voor meer informatie 085 7600 295 of mail info@reclamekanon.nl