Stiptwerk, actief in Staphorst sinds mei 2014, is al voor velen de opstap geweest naar een vaste baan bij een werkgever in de regio. Door de huidige crisis is veel onzekerheid, ook op de arbeidsmarkt. Hoewel er nu niet heel veel vacatures zijn, kunnen we toch nog mensen aan een nieuwe baan helpen. Stiptwerk is in diverse sectoren actief zoals de logistiek, productie, horeca, bouw en op commercieel of administratief gebied. Dat kan op oproepbasis zijn maar ze bemiddelen ook medewerkers naar een rechtstreeks dienstverband bij een werkgever in de regio Staphorst. Ook vakantiewerkers zijn welkom!

Het uitzendbureau is sinds januari dit jaar verhuisd van de welbekende piramide naar de Wethouder Hulsstraat 1-17 in Staphorst.

Klaas Koobs
algemeen directeur
06-2308 7368

STIPTWERK uitzendbureau – Banen en medewerkers op het juiste niveau met een meerwaarde

Albert Knol van de sponsorcommissie bedankt Klaas Koobs, directeur van Stiptwerk, voor het verlengen van zijn contract bij vv Staphorst