“We moeten iets doen!” Dat moeten ze gedacht hebben op basisschool de Wilgenburg in Zwolle. De docenten zagen allerlei leuke initiatieven voorbij komen op social media, van liedjes, foto’s en filmpjes met boodschappen voor ouders en kinderen die keihard thuis aan het “school”werk waren. Coen Klappe de meester van groep 7 is toen op een avond in de pen geklommen om een leuke passende boodschap op papier te krijgen. Een hart onder de riem omdat iedereen thuis moet blijven vanwege het Corona-virus, ouders, kinderen maar ook docenten verdienen dat.

Niet alleen op de Wilgenburg, maar alle scholen in Nederland kunnen wel een positief gebaar gebruiken. De conciërge van de school: (Daniël Wesselink) heeft daarop de muziek ontworpen waarop vervolgens in zijn studio een aantal juffen en meesters hebben ingezongen of gerapt! Alle juffen en meesters van de school hebben daarop een leuk filmpje van zichzelf opgenomen. Iedereen heeft dus zijn aandeel in deze aanmoediging voor iedereen in Nederland. Wie word hier nou niet blij van? 😊

YouTube video