Natuurlijk blijven we onze klanten en bezoekers toch graag van dienst zijn, al is dat op een andere wijze.
Nu duidelijk is dat de rijksoverheid de maatregelen omtrent COVID-19 heeft verlengd, blijven onze vestigingen tot en met 28 april gesloten. Dit ter voorkoming van het verspreiden van het virus en voor de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers.
Wat kunnen we u dan wel bieden? 

Online Bibliotheek

Als u lid bent van de Bibliotheek kunt u gratis via www.onlinebibliotheek.nl e-books en luisterboeken lenen. Heeft u al een account? Fijn! Dan kunt u gewoon online blijven lezen. Heeft u nog geen account? Ga dan naar de eerdergenoemde website en registreer u daar. U heeft de keuze uit ruim 28.000 e-books voor uw tablet, smartphone of e-reader. Daarnaast zijn er 4.000 luisterboeken beschikbaar om te downloaden. 

Wilt u meer informatie of hulp? Kijk dan op www.onlinebibliotheek.nl  of maakt gebruik van ons telefonisch spreekuur. Op elke doordeweekse dag van 10.00 – 12.00 uur is Bibliotheek Staphorst bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Niet alleen de vragen over de Online Bibliotheek, maar ook voor vragen over onze andere dienstverlening.

ThuisBieb app

Binnenkort is de Thuisbieb app gratis beschikbaar in de Google Play Store en de Appstore. De ThuisBieb is een cadeautje van de Bibliotheek aan leden en niet-leden en bevat 100 mooie titels voor jeugd en volwassenen.De app is in elk geval tot 10 mei beschikbaar.

Wilt u gebruiken maken van ThuisBieb? Download deze dan. Als u in het verleden al gebruik heeft gemaakt van de VakantieBieb, dan is nogmaals registreren niet nodig. Inloggen kan dan direct met het e-mailadres wat eerder gebruikt is. Wel dienen de gebruiksvoorwaarden geaccepteerd te worden en moet de postcode ingevuld worden.

Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van de VakantieBieb? Dan kunt u zich registreren in ThuisBieb met uw e-mailadres. Belangrijk is dat er een (Nederlandse) postcode wordt ingevuld en dat u akkoord gaat met de voorwaarden. Er wordt vervolgens een activatiemail verstuurd. Accepteer deze en er kan gebruik gemaakt worden van de ThuisBieb.

Houd de website en social media in de gaten wanneer de app beschikbaar is.

Online trainingen en cursussen

Wist u dat u ook vanuit huis juist kunt werken aan uw persoonlijke ontwikkeling? Online zijn er volop mogelijkheden zoals hoorcolleges, e-books over geschiedenis en filosofie of online taalcursussen. Neem eens een kijkje bij de online bibliotheek om te zien wat bij u past.

Op onze website www.bibliotheekstaphorst.nl  vindt u meer informatie over onder meer onze dienstverlening en de jeugdbibliotheek.