En ook de tweede avond zit er weer op, met een mooie opkomst en perfect wandelweer.
Het  valt ons wel op dat er maar weinig deelnemers voor de 10 km route kiezen, dat is erg jammer want ook vandaag zaten er weer een paar stukken in deze route die gewoon TOP waren. Velen hebben dat gemist….

De traktatie van bakker Ubak ging er weer in als een krentenbol! Sommigen wilden er wel twee of zelfs drie maar de dames achter de tafel waren streng en hadden alles perfect onder controle!  En dan de extra traktatie vandaag: een lekker blokje kaas van  CZ Rouveen.

We kwamen vandaag wel een beetje laat om, enkele deelnemers hebben op het laatste moment toch nog snel de stoute schoenen aangedaan en op een holletje naar de startlocatie! Ach vrienden en vriendinnen we kijken niet op een kwartiertje meer of minder. In Drenthe hebben ze het Drents kwartiertje, nou dan hebben wij hier maar ons Staphorster kwartiertje, simpel he?

We krijgen net de laatste stand van zaken door: de teller staat nu op 1244 deelnemers.
Vorig jaar op dag twee hadden we er 1242, hoe is het mogelijk….

Zoals gisteren geschreven , nu nog even iets waar mannen veel en veel beter in zijn dan vrouwen: TOEGEVEN! We kunnen wel een paar A4-tjes vol schrijven waar mannen goed in zijn maar dat gaat te ver.

Morgen de eerste avond in IJhorst. Start bij de Reesthof.

Parkeren in het weiland aan de Julianaweg, daar is meer dan genoeg ruimte. Dus s.v.p. gelijk naar dat weiland en niet eerst naar de Kerkweg alstublieft! De borden met een P zullen aan de Heerenweg geplaats worden, dus het kan niet missen.

Als de weersvoorspelling uit mag komen dan is het ook morgen weer PUUR GENIETEN!

Ook voor deze avond willen wij met klem de 10 km route aanbevelen, prachtig nieuw stuk in de route! Kom je ook nog langs een snackbar waar je een lekker ijsje kunt kopen.

Allen hartelijk bedankt voor uw komst naar Rouveen en we hopen u allen morgen weer te zien in de Rieverst.  En er kunnen er nog meer bij .. Elke avond nog mogelijk om in te schrijven bij de startlocatie. WELKOM!

Stichting wandel Organisatie Staphorst.

Wat foto’s van 16 jaar geleden: