Zwolle – Op zaterdag 14 maart opent Zorgspectrum Het Zand haar deuren voor iedereen die met de organisatie wil kennismaken. Er is informatie voor mensen die op zoek zijn naar (vakantie)werk, vrijwilligerswerk, stages of een plek om te wonen of revalideren. Iedereen is van harte welkom! 

Wat is er te doen?
Je kunt locaties bezoeken, workshops volgen en in gesprek met medewerkers. Kijk eens binnen in een woning of bij het behandelcentrum. Ook kan je bij de kraampjes informatie vinden over werken en leren, leuke hebbedingetjes kopen van de dagbesteding en genieten van een kop koffie in het restaurant.

Meer info
Bezoek de site voor de openingstijden en wat er te doen is op de locaties. Daar is ook een coupon te downloaden voor een gratis kop soep of koffie met lekkers. Meer informatie: https://hetzand.nl/locaties/open-dag

Archieffoto boven: Open dag De Berghorst 2017 / © weblog Staphorst