Kooiker groep bestaat uit 4 bedrijven:
– Aannemersbedrijf
– Zuigtechniek
– Daktoppers
– Maatvoering.
Klaas Kooiker en zijn team zijn dagelijks bezig met de meest uiteenlopende klussen. Van het aanleggen van nieuwe bestrating in Staphorst Noord tot het zuigen van dakgrind en het blazen van zand in (kruip)ruimtes.

Grond zuigen om kabels/leidingen/riolering en boomwortels te sparen door de inzet van zuigtechniek, het vervangen van rioleringen door het aannemersbedrijf: tal van mogelijkheden mede door de samenwerking tussen de bedrijven. 

Met landelijk de grootste én kleinste zuigers, een grote en diverse collectie aan materieel en deskundig personeel is er altijd ruimte voor ‘echte aanpakkers’! Zo lopen er continu leerlingen die een leer-werktraject volgen bij één van de vier bedrijven. Ben of ken jij iemand die graag wil leren en werken in een jong en enthousiast team? Neem contact op! 

Meer informatie vind je op: www.kooiker-groep.nl

Foto boven: Naamgenoot Klaas Kooiker(sponsorcommissie vv Staphorst) bedankt Klaas Kooiker (eigenaar Kooiker Groep) voor het verlengen van zijn sponsoring bij vv Staphorst als goudsponsor.