Pintip betaalautomaten is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in betaaloplossingen. Wij verhuren en verkopen pinautomaten op de zakelijke markt, ook verwerken wij dagelijks alle transacties en verlenen service aan al onze klanten op het gebied van betaalgemak.

Pintip betaalautomaten is per direct op zoek naar een medewerker customer experience die deel uit maakt van de customer experience afdeling. Deze afdeling heeft als doel onze dienstverlening naar tevredenheid van de klant uit te voeren. Als medewerker customer experience ben je het visitekaartje van Pintip.

Functieomschrijving
Als medewerker customer experience ben je verantwoordelijk voor een tevreden klant. Je hebt dagelijks contact met klanten en collega’s zowel telefonisch als via e-mail en sociale media. Overeenkomsten met klanten worden dagelijks door jou gecontroleerd op volledig- en correctheid. Tevens help je mee om pinautomaten gebruik- en verzendklaar te maken. Het oplossen van storingen en het beantwoorden van vragen over onze pinautomaten is voor jou geen probleem.

Functie eisen
– MBO 4 commercieel/administratief of secretarieel werk- en denk niveau
– Oplossingsgericht en klantvriendelijk
– Zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
– Ervaring in het voeren van zakelijke telefoongesprekken
– Klantvriendelijk, sociaal, zelfstandig, enthousiast en proactief
– Affiniteit met automatisering is een pre
– Je kunt goed prioriteiten stellen

Wij bieden
– Een parttime (16 tot 24 uur) baan bij een groeiend bedrijf. De werkuren en dagen dat je werkt zijn nader overeen te komen en wellicht in de toekomst uit te breiden
– Werken in een gezellig team
– Afwisselend werk met veel verantwoordelijkheid en contacten

Meer informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roelant Mulder, telefoon 0529-484004.

Sollicitaties
Ben jij de medewerker customer experience die wij zoeken? Solliciteer dan nu door je CV inclusief motivatie te richten aan Roelant Mulder, Burg. Backxlaan 238, 7711 AL, Nieuwleusen. Of per mail naar roelant@pintip.nl.