4 en 5 oktober duurt nog even.

1 juni, onze peildatum is bijna zover. We hebben de laatste maanden niet stil gezeten en de conferentie krijgt steeds meer vorm. Ons bestuur wordt uitgebreid, maar daarover later meer. We worden blij van alle enthousiaste reacties en de hoeveelheid zegenwensen die we ontvangen van zoveel lieve vrouwen die zich al hebben aangemeld. Fijn dat er ook biddend meegeleefd wordt. Dat blijft nodig.

Er is veel reden tot dankbaarheid. De aanmeldingen blijven binnen lopen. Nog iets meer dan een kwart te gaan, en dan zit het vol. Wij zien er naar uit om samen met ruim 240 andere vrouwen even weg te zijn uit de hectiek van het dagelijks leven en stil te zijn voor God. Om samen Hem te eren en te aanbidden.

Verlang jij er ook naar om toegerust en bemoedigt te worden in het geloof zodat jij weer uit kunt delen wat jij hebt ontvangen?

Voel je welkom, geef je op, waar je ook woont en welke leeftijd jij ook hebt!

Twijfel je nog of het iets voor je is of heb je vragen? Stuur ons gerust een mail of meld je rechtstreeks aan via https://forms.gle/kmmMKEoHKoraEjMk7.

Op www.stichtingtovv.nl vind je ook nog uitgebreide informatie over deze conferentie.