Op 5 & 6 april 2024 tussen 10:00 en 16:00 uur worden de Melkvee Innovatiedagen groots gevierd bij de fam. Dunnink in Staphorst. Dit unieke evenement biedt een kans voor boeren, burgers en buitenlui om kennis te maken met de nieuwste innovaties op het gebied van de melkveehouderij.

Het terrein van de familie Dunnink wordt getransformeerd tot een indrukwekkend beursterrein, met een grote beurstent van 16 bij 40 meter, een uitgestrekt mechanisatieplein, een demoveld voor de Lely Exos en het innovatieve bedrijf van Mts. Dunnink als stralend middelpunt van de toekomst van de melkveehouderij.

Met maar liefst 14 deelnemende bedrijven die hun producten en diensten zullen presenteren, beloven de Melkvee Innovatiedagen een inspirerend en informatief evenement te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de sector.

Toegang tot dit evenement is gratis voor iedereen. Kom langs en geniet van diverse rondleidingen, activiteiten voor kinderen, een gratis goodiebag voor alle bezoekers en een smakelijke portie friet met snack.

Registreer je gratis ticket nu op de website: www.melkveeinnovatiedagen.nl. Ook is het mogelijk om je bij de ingang van het evenement te registreren.

Mis deze unieke kans niet om de toekomst van de melkveehouderij te ontdekken op de Melkvee Innovatiedagen bij de fam. Dunnink. We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!