Maandag 12 februari rond 20.00 uur begon onder het genot van een kop koffie/thee en een plakje cake de evaluatieavond. De verzamelaars en vrijwilligers waarvan enkelen met aanhang kwamen nog eenmaal bijeen om eens lekker bij te kletsen.

Jan Figeland vertelde iets over het verloop van de expositie welke ook nu weer goed is verlopen. Daarna werd eenieder voorzien van een hapje en een drankje.

Verder konden de aanwezigen een fotoboek bekijken van de afgelopen expositie een de avond werd verder opgevuld met het laten zien via de beamer van rest foto’s gemaakt tijdens de expositie.

Het was al met al weer een gezellige geslaagde avond.

Ook dit jaar gaan we weer proberen om een eindejaarexpositie op poten te zetten. De eersten hebben zich inmiddels alweer gemeld. Hebt u een prachtige verzameling, wilt u deze laten zien, wilt u met een stand een paar gezellige dagen meemaken met een leuke evaluatieavond, neem contact op met J. Figeland 0522-463259 of mail figeland1@kpnplanet.nl