NIEUWLEUSEN – Sinds 1 januari 2000 heeft Spans Makelaardij zich ontwikkeld als een begrip in de regio. Spans Makelaardij heeft in die 24 jaar vele woningen verkocht, aangekocht, verhuurd of getaxeerd. Edwin Dekker is reeds 10 jaar actief als makelaar bij Spans Makelaardij. Per 1 januari 2024 is Elwin van der Linde toegetreden als medevennoot. Daarmee komt er een einde aan een bewogen, ondernemende en mooie tijd voor Harry Spans. Harry heeft er het volste vertrouwen in dat Edwin en Elwin het bedrijf met volle inzet en passie gaan voortzetten. Spans Makelaardij zal haar activiteiten voortzetten, maar dan met een vernieuwende kijk.

Even voorstellen: Elwin van der Linde

Ik ben Elwin van der Linde, 34 jaar, per 1 januari 2024 de nieuwe en trotse mede-eigenaar van Spans Makelaardij en het Betere Boerenerf. Ik woon in het mooie Sint Janskloos- ter. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin en vrienden, ik ben een echt mensenmens.

Ik zie mijzelf als een betrouwbare en actieve makelaar. Ik wil goed zijn in wat ik doe en ik denk altijd in oplossingen. Als ik mij ergens in vastbijt laat ik niet meer los. Zo zijn al uw woonwensen en dromen bij mij in goede handen. Als zoon van een veehandelaar heb ik bovendien affiniteit met de agrarische wereld.

Sinds juni 2015 ben ik als makelaar actief. Na 8,5 jaar in loondienst bij Bonthuis Vaartjes Makelaars is de stap naar het ondernemerschap een logische stap voor mij. Harry Spans bood mij die kans en die heb ik met beide handen ge- grepen. Via deze weg wil ik zowel de collega’s van Bonthuis Vaartjes als Harry Spans bedanken voor deze unieke kans. Edwin en ik zijn al langer bekenden van elkaar. We genoten o.a. tegelijkertijd dezelfde opleiding en werkten samen bij aanvullende cursussen. Ik kijk uit naar een prettige, succes- volle samenwerking en heb zin om u te ontmoeten!

Nieuwe eigenaar, nieuwe kansen, nieuwe acties:

Hierbij bieden wij een Spanstastische actie aan:

https://www.spansmakelaardij.nl/