De Bibliotheek Staphorst heeft een leuk Sinterklaascadeautje voor leden die te laat zijn met het inleveren van de boeken die zij in huis hebben. Van 4 tot en met 9 december 2023 kunnen deze boeken namelijk zonder boete worden ingeleverd.

Deze actie geldt dus alleen voor boeken die leden op dat moment op hun biebpas hebben staan én in huis hebben liggen. Met deze actie biedt de Bibliotheek Staphorst haar leden een unieke kans om met een schone lei aan het nieuwe jaar te beginnen.

Extra leesplezier
Ook houdt de Bibliotheek een aantrekkelijke boekverkoop voor extra veel leesplezier. In de Bibliotheek Rouveen loopt de verkoop van afgeschreven boeken van vrijdag 24 november 2023 tot Kerst, in de Bibliotheek Staphorst van donderdag 7 december 2023 tot Kerst. In beide vestigingen kosten de boeken 1 euro per stuk en 5 euro per volle tas. Op is op, wees er dus snel bij.