Op 16 november 2023 bezocht een grote delegatie van de landelijke en plaatselijke SGP Samenzóo te Staphorst, waaronder André Flach, kandidaat-kamerlid, Roelof Bisschop, lid 2e kamer demissionair en Lubbert Talen, statenlid. De bezoekers kregen een rondleiding door de werknemers over de kleine dierentuin/kinderboerderij Samenzóo en kregen uitleg over de zorg die Stichting Zorg Adullam biedt aan mensen met bijzondere gaven.

Ook over de grote inzet van vrijwilligers op Samenzóo, het gaat om het samen doen en samen beleven. Samenzóo is op de openingstijden gratis geopend voor publiek. De SGP ziet de zorg aan zwakkere doelgroepen in de samenleving als een taak voor de overheid. Het enthousiasme was er aan twee zijden, zowel bij de delegatie van de SGP als bij de medewerkers, die genoten van dit bezoek.

 

Klik foto voor groot…