Zaterdag 14 oktober 2023 start Zangavond naar de Zondag weer met haar zang- en samenzangavonden voor het winterseizoen 2023 / 2024. Deze eerste avond hoopt het lokale Reformatorisch koor Cantilena uit Staphorst hun klanken ten gehore te brengen.

De stichting is blij dat ze dit seizoen kunnen starten met dit lokaal zeer bekende Christelijke koor.

Het Reformatorisch gemengd Koor Catilena is opgericht in 2006 en sindsdien niet meer weg te denken. Na vele jaren onder leiding van dirigent Evert van de Veen te hebben gestaan, heeft vorig jaar Harm Hoeve uit Rouveen met veel passie het stokje over genomen. Het doel van dit ongeveer zestigkoppige koor is al die jaren onveranderd gebleven. Het zingen van psalmen, psalmbewerkingen en andere geestelijke liederen. Ter ontspanning maar vooral tot eer van God. Zij willen u hier graag deelgenoot van maken.

Het belooft weer een mooie zang- en samenzangavond te worden die de stichting dan ook van harte aanbeveelt. Het orgel zal deze avond bespeeld worden door Arjan Kroes uit Steenwijk.

Deze zang- en samenzangavond op zaterdag 14 oktober 2023 zal gehouden worden in:

Locatie Kerkgebouw De Bron, Churchilllaan 2 Staphorst
Aanvang:              19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)
Entree:                 € 5.–  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst