Ook de 2e Staphorstdag zijn diegene die belangstelling hebben voor mijn Koninklijke verzameling van harte welkom aan de Meester Boldewijnlaan 8a van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De verzameling van ons Koningshuis bestaat onder andere uit bekers, borden, trommels, lepeltjes en veel andere prachtige voorwerpen. De verzameling breidt nog steeds verder uit maar de ruimte begint een probleem te worden. Drie kamers zijn volledig ingericht en dus de moeite waard om even te komen kijken en de toegang is vrij.

De 1e Staphorstdag is mooi verlopen, het liep mooi door en ben zeer tevreden over het aantal bezoekers en de reacties. Het weer zat mee wat ook best belangrijk is. Hopelijk verlopen de komende twee Staphorstdagen net zo.

Waar kun je Marrie Figeland vinden op de 2e Staphorstdag:

Meester Boldewijnlaan 8a.