In de eerste week van de zomervakantie kunnen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar weer genieten van de Vakantie Bijbel Week. Van dinsdag 25 t/m 27 juli wordt er weer een VBW georganiseerd in het Dienstgebouw in Rouveen. Het thema is ‘Tel maar mee’.

De Vakantie Bijbel Week is een jaarlijks terugkerend en bekend programma in Rouveen en omgeving. Gedurende 3 dagen zetten ruim 150 vrijwilligers zich in om kinderen uit de regio in aanraking te brengen met het Evangelie. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er spelletjes, Bijbelverhalen, poppenkast, liedjes, knutselwerkjes en sketches. Het ochtendprogramma (4+) start om 09.30 uur en het avondprogramma (8+) start om 18.45 uur. Kinderen hoeven niets mee te nemen want er wordt gezorgd voor drinken en wat lekkers. De toegang is voor iedereen gratis. Vooraf opgeven is wel nodig: www.hervormdrouveenstaphorst.nl/vakantie-bijbel-week-2023