Muiderheim is een intramurale woon- en werkvoorziening voor intensieve zorg en/of begeleiding in Genemuiden. Jij, als begeleider, geeft ondersteuning aan de bewoners van de Kajuit bij het doorlopen van hun dagprogramma. Deze bewoners hebben een intensieve begeleidingsvraag. Vaak hebben zij moeilijk verstaanbaar gedrag, waardoor het belangrijk is om ze aan te voelen en daarop aan te kunnen sluiten.

Met jouw kennis (min. niveau 3) weet jij ook de bewoners van de Kombuis te ondersteunen bij hun diverse zorg- en ondersteuningsvragen. De woongroep is hun thuis. Een plek waar ze gezelligheid en warmte zoeken, maar ook waar ze terecht kunnen met al hun vragen. Jij bent creatief en stimuleert de bewoners om zelfredzaam te zijn.

Nieuwsgierig naar werkinhoud, uren en arbeidsvoorwaarden?

Neem contact op met Marjet via 06 11 32 96 76 of mail naar marjetvanwendel@adullamzorg.nl.