Op zaterdag 11 februari organiseert Stichting Zangavond naar de Zondag al weer haar voor laatste zang- en samenzangavond van het seizoen 2022 -2023.
In dit seizoen is Stichting weer voorzichtig maar blijmoedig opgestart na de moeizame corona periode. Om in stijl een vervolg aan te geven is het Urker Vrienden Kwartet op 11 februari te gast.

Dit kwartet is in deze samenstelling een relatief nieuwe groep maar zoals uit de naam blijkt gestoeld op een lange zang geschiedenis. Alle leden hebben in diverse Urker koren hun sporen verdient en recentelijk besloten als vriendengroep nu samen hun kwaliteiten en overtuiging ten gehore te brengen.

U mag deze avond weer een prachtige selectie van gezongen Christelijke liederen verwachten, afgewisseld met vertrouwde samenzang. De Stichting is dan ook blij dat ze met dit enthousiaste kwartet hun seizoen mag afsluiten.

Ook de muzikale begeleiding deze avond mag er zijn. Harold Kooij en Jaap Kramer zijn bereid gevonden de avond te begeleiden. Zij staan garant voor prachtig piano en orgelspel.

Deze samenzangavond op zaterdag 11 februari 2023 van de stichting Zangavond Staphorst zal gehouden worden in:
Locatie:
Kerkgebouw De Bron
Churchilllaan 2
Staphorst
Aanvang: 19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)
Entree: 5 euro (kinderen tot 12 jaar vrij, koffie of thee na afloop)
Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst