Het christelijk Genemuider mannenkoor ‘Stereo’ is weer druk met repeteren voor de geplande kerstconcerten. Dit jaar hopen de ruim 150 mannen in Kampen twee concerten te geven in de periode voor Kerst.

“Voor de pandemie was de Bovenkerk ons vaste adres voor het kerstconcert. Maar dit jaar zijn we uitgeweken naar de Burgwalkerk van Kampen. De Bovenkerk staat namelijk van binnenuit in de steigers en dit is voor ons een geschikt alternatief”, meldt voorzitter Martin Klomp.

Beide concerten in Kampen staan op de agenda voor 17 december. Het middagconcert begint om 15:30 uur. Het avondconcert, waarbij het programma gelijk is aan de middag, start om 19:30 uur. In de Burgwalkerk is ongeveer plaats voor 500 gasten per concert. Aan de optredens verlenen pianist Harrie Stijf, organist Marco den Toom en het Ars Musica Orkest hun medewerking. Daarnaast verzorgen wethouder Jan van der Poel en burgemeester Eddy Bilder de schriftlezingen.

Voor kaarten en meer informatie over de geplande concerten: https://consolonl.nl/concert/kerstconcert-in-de-burgwalkerk