Hebt u ook zo’n zin om uw tuin en terras weer op te fleuren? Kom dan zaterdag 30 april D.V. naar de lentemarkt!

Deze markt wordt georganiseerd door de Stichting Adullam-Comité Staphorst, van 10.00 tot 14.00 uur, op het parkeerterrein bij kringloopwinkel ‘De Horstenaar’ Gemeenteweg 9 te Staphorst. De ingang van de markt is vanaf de Burgemeester van der Walstraat. De opbrengst van de verkoping is bestemd voor de gehandicaptenzorg.

Naast een groot aanbod van hoofdzakelijk perkplanten kunt u er ook voor zakken potgrond terecht.

Ook aan uw vitamine huishouding wordt gedacht, er zijn verse appels, sinaasappels en bananen te koop. En dit jaar kan er ook kaas en gerookte worst worden gekocht.

Wist u dat uw wasmiddel het hele jaar door kunt bestellen bij ons? Wij zullen het aanbod ook deels meenemen naar de lentemarkt.

Tevens heeft de Adullam-kringloopwinkel ‘De Horstenaar’ tijdens deze lentemarkt 50% korting op alle kringloopartikelen. Met uitzondering van nieuwe artikelen en bakproducten. Dus bent u nog op zoek naar een (kraam)cadeautje, een boek, een lekkere cake of een andere vaas?

Namens het comité allen van harte welkom!