LET OP: Locatie is gewijzigd. 
Dit jaar wordt de viswedstrijd gehouden aan het Rienkskanaal ter hoogte van Dekkersland 
en niet ter hoogte van Geerligsland!

Ook dit jaar organiseert Stichting Timotheos, in samenwerking met de Staphorster Hengelaars Vereniging, een viswedstrijd voor kinderen t/m 13 jaar.

De wedstrijd zal gehouden worden D.V. zaterdag 11 september 2021. Je wordt om 13:00 uur verwacht aan het Rienkskanaal ter hoogte van Dekkersland waar je je kunt inschrijven. Om 13:30 uur, na het toetersignaal, mag je beginnen met vissen. We vissen tot 15:00 uur waarna de winnaars bekend worden gemaakt en er zal een mooie verloting zijn. We hopen rond 15:30 uur weer naar huis te kunnen gaan.

Om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen, hoef je je niet op te geven, maar willen we je vragen om minimaal €5,00 sponsorgeld op te halen. Degene met het meeste sponsorgeld wint een prachtige prijs.

Je hoeft alleen je hengel en een leefnet/emmer mee te nemen. Voor voer en aas wordt gezorgd. Tijdens deze middag zal er een verkooptafel met snoep aanwezig zijn. Voor drinken en wat lekkers tijdens de viswedstrijd wordt gezorgd! Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen!

We hopen je te zien op D.V. zaterdagmiddag 11 september!