Vanaf 6 september biedt CoFysio elke maandag van 18 uur tot 19 uur vrijblijvend een inloopspreekuur aan bij Family Fit Staphorst aan de Wethouder Timmermanstraat 7b. U kunt daar terecht als u een vraag heeft aan de fysiotherapeut. Deze gaat met u kijken waar de klachten vandaan komen en of er iets aan uw klachten gedaan kan worden. Soms is een advies of oefeningen die u thuis kunt doen al voldoende om verlichting te geven of het probleem op te lossen. Mocht een behandeling nodig zijn dan kan daarvoor een afspraak gemaakt worden. 

Als u advies wil tijdens het spreekuur kunt u bij Family Fit komen op maandagavond tussen 18uur en 19uur en zich melden bij een instructeur of de fysiotherapeut.

Bij CoFysio kunt u terecht voor Fysiotherapie, Manuele therapie en dryneedling. Dryneelding klinkt voor veel mensen spannend. Maar deze behandeling geeft vaak hele goede resultaten en hoeft niet pijnlijk te zijn. Bij dryneedling gaan we in op triggerpoints die kunnen ontstaan als spieren overbelast worden. De spieren kunnen dan slecht ontspannen en blijven dan aangespannen en kunnen daardoor niet goed functioneren. Middels dryneedling kan dit verholpen worden. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor u kunt u altijd vrijblijvend informatie opvragen.