We zitten midden in de zomer en het weer is wat wisselvallig, maar in Nederland worden er regelmatig verrast met een aantal warme dagen. Daar kijk je naar uit, zodat je lekker kunt genieten van mooie fietstochten over de Overijsselse landschappen of van een boekje in de tuin. Maar is het buiten een hittegolf en ben je thuis, dan zoek je het liefst naar verkoeling.

Om de warme temperaturen zoveel mogelijk buiten te houden, schakel je een mobiele airco 9000 BTU in. In deze blog lees je over de voordelen van de mobiele airco.

Het koelvermogen van de mobiele airco

Of je nu thuis aan het werk bent of een vrije dag hebt, je vindt de hoge temperaturen niet aangenaam. De mobiele airco 9000 BTU zorgt ervoor dat je het binnen lekker koel krijgt, zonder last te krijgen van de hitte. En is de ruimte die je wilt afkoelen te groot voor de mobiele airco 9000 BTU, dan kun je gebruikmaken van de mobiele airco 12000 BTU. De BTU (British Thermal Unit), dus het koelvermogen van de mobiele airco, wordt bepaald door de grootte van de ruimte. Dit bereken je eenvoudig door het aantal kubieke meters in huis. Per kubieke meter heeft een mobiele airco ongeveer 100 tot 135 BTU nodig.

De voordelen van de mobiele airco 9000 BTU

De mobiele airco 9000 BTU heeft verschillende voordelen waar je van zult profiteren tijdens warme zomerdagen.

  • Tikt het kwik de 30 graden aan, dan heeft de mobiele airco het vermogen om binnen tot 16 graden af te koelen. Je kunt eenvoudig instellen welke temperatuur je wilt bereiken en hoe warm of koud je het in huis wilt hebben.
  • Niet alleen dient de mobiele airco 9000 BTU als koelingsysteem. Ook tijdens koudere dagen breng je de temperatuur in huis op ideale hoogte, zij het nu andersom als verwarmingssysteem.
  • De mobiele airco is dus het hele jaar door te gebruiken. Maar doe je dat niet, dan berg je die eenvoudig op in de kast of in de kelder, om hem er weer uit te pakken wanneer je de airco nodig hebt. 
  • Het compacte model is gemakkelijk te verplaatsen en dus direct op te bergen wanneer je er geen gebruik van maakt. Maar door de verplaatsbaarheid kun je ook heel makkelijk de mobiele airco met je meenemen. Ben je in de woonkamer, dan zet je de mobiele airco 9000 BTU naast je neer. En ga je naar boven om aan het werk te gaan, dan ga je niet zonder de mobiele airco.

Bestel nu je mobiele airco 9000 BTU

Houd je ervan om door de prachtige landschappen rondom Staphorst te wandelen of te fietsen en kom je dan het liefst thuis in een aangename omgeving waar je kunt afkoelen? Zorg er dan voor dat je de mobiele airco 9000 BTU paraat hebt en de temperaturen in huis goed afstelt. Wil je een mobiele airco kopen kijk  dan op mobiele-airco.nl waar je de mobiele airco 9000 BTU kunt bestellen. Ook vind je er andere uitvoeringen in hoge kwaliteit en kun je bepalen welk model het best past.