Kampen – Kunt u óók zo van genieten, dat oude vertrouwde geluid van het Kamper Hinsz-orgel? Romantische programma’s, waarop zowel koraalbewerkingen als goede literatuurstukken staan. Toegankelijke organisten, die het orgel in al z’n facetten laten klinken… Dan is de Bovenkerk op woensdag- en zaterdagavond in de maanden juli en augustus voor u en jou de ‘place-to-be’! 

Op woensdag 17 juli speelt de bekende Kamper organist Gerwin van de Plaats in de Bovenkerk. Gerwin in dirigent van het Kamper Mannenkoor Door Eéndracht Verbonden. Verder begeleidt hij geregeld koren op het Hinsz-orgel. Hij kent het orgel goed. Gerwin speelt op deze avond o.a. werken van Jan Zwart, Johann Sebastian Bach, Alexandre Guilmant en René Louis Becker. Gerwin eindigt zijn concert met twee eigen werken. 

De entreeprijzen bedragen voor beide series € 12,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis. De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. 

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via https://www.klassiekemuziek.nl/e/14957/orgelserie-kampen-gerwin-van-der-plaats-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl 

Hartelijk welkom!