De Grote BiebBoys Zomerchallenge! 

Met De Grote BiebBoys Zomerchallenge kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar de hele zomer met boeken en lezen bezig zijn. Maar wie zijn de BiebBoys? Dat zijn Joran en Kees, twee jongens die gek zijn op boeken en met toffe challenges laten zien dat boeken leuk zijn! Voor de vakantie solliciteren Kees en Joran bij camping Timboektoe. Ze willen werken in het animatieteam. Campingbaas Tim wil niks weten van boeken. Ze mogen dan ook niks tippen, aanraden of vertellen over boeken. Maar of dat lukt… Er is een hele coole poster ontwikkeld met daarop 10 challenges die kinderen kunnen uitvoeren. Challenge uitgevoerd? Plak dan een sticker! 

Binnen de gemeente Staphorst doen de Berkenhorst en de Levensboom mee. Leerlingen van groep 5 t/m 8 waren enthousiast over de video en de les die daarbij hoorde. Ook zij gaan deze zomer aan de slag met de challenges.


Gratis verkrijgbaar in de bieb

Doe ook mee met de challenges en verveel je deze vakantie niet. De BiebBoys poster en het stickervel zijn nu ook gratis verkrijgbaar in de bieb. Dit mag je niet missen! Bij één van de challenges los jij het mysterie op in de Bibliotheek en ontvang je zelfs een echte BiebBoy tattoo.


Win een bezoek van de BiebBoys met jouw klas!

Verkleed je samen met je vriend/vriendin, broertje/zusje of je ouders als de BiebBoys en

maak een grappige vakantiefoto. Stuur de foto naar doemee@biebboys.nl en wie weet win jij wel met jouw klas een bezoek van de BiebBoys!

Bekijk de video via onze website of via deze link https://youtu.be/r9F8FYoulFw

Workshop spelen met robots

Vind je het leuk om onze verschillende robotjes uit te proberen?  We hebben nu een beebot, ozobotjes, de zowi en de photon. Die kun je programmeren en allerlei spelletjes mee doen van makkelijk naar moeilijk.

Wanneer:
Vrijdag 16 juli van 14.00-16.00 uur.

Aanmelden kan via de website www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda