Na een voorzichtige start vanaf eind april gaat Stichting Welzijn Staphorst ook weer verder open in Staphorst en Rouveen. Dit is voor wie dit fijn vindt en nodig heeft.

Bij SWS is er plek voor iedereen, een warm thuis, een bruisende ontmoetingsplek vol activiteiten zoals jeu de boules, biljart, wandelen, fietsen, biljarten, bridge, de creatieve donderdagmiddag etc. Er worden corona-maatregelen gehanteerd. Op de website zijn alle activiteiten terug te vinden. Zie www.sws-staphorst.nl of bel naar 0522-465143.

Fietsgroep SWS start

De fietsgroep van Stichting Welzijn Staphorst gaat woensdag 26 mei weer starten met het samen fietsen. Er zullen vier verschillende routes tegelijkertijd worden gereden in groepjes van 10 personen. 


Dit zorgt voor een goede spreiding. Het verzamelen is om 13:00 uur bij het Dienstencentrum en de groep vertrekt dan om 13:15 uur vanaf Berkenlaan 1. 
Zie ook: www.sws-staphorst.nl

ANWB AutoMaatje 

Vanuit de landelijke coördinatie van ANWB Automaatje is vanwege de versoepelingen aangegeven dat er naast alleen medisch- en sociaal noodzakelijke ritten nu ook weer ritjes gepland mogen worden voor bezoek aan bijvoorbeeld familie, de supermarkt of bibliotheek.

Er kunnen ritten worden aangevraagd en gereden naar en van huisarts, tandarts, vaccinatie, ziekenhuis Zwolle, dagopvang, supermarkt, oorspecialist, steunkousenspecialist in Meppel etc. Ook ritten buiten de regio kunnen worden aangevraagd en gepland. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

SWS volgt het protocol omtrent corona dat is opgesteld door de ANWB. ANWB AutoMaatje Staphorst is bereikbaar op werkdagen van 9-12 uur op 06-51800855 of via automaatje@sws-staphorst.nl.