VACATURE ALLROUND OPERATOR (fulltime) ter versterking van de productie in Rouveen. “Wij zijn een Coöperatie die een bijdrage wil leveren aan het rendement van de boer”. 

Organisatie 

Coöperatie De Eendracht U.A. te Rouveen is een moderne, zelfstandige veevoedercoöperatie, waarvan de basis reeds werd gelegd in het jaar 1903. De Eendracht kent een groeiend aantal lokale en regionale leden/klanten en is nog een echte coöperatie van-voor-door de boer. De aangesloten boeren zijn eigenaar van de onderneming en hun belangen zijn leidend in alles wat De Eendracht doet. De Eendracht wil geleidelijk en rendabel groeien bij de melkveehouders in de regio. Door deze focus op ons kernwerkgebied van de melkveehouderij, staan alle medewerkers van De Eendracht dicht bij hun klanten en weten ze wat belangrijk voor hen is. Dat schept een bijzondere band. 

Functie 

U zorgt voor het ontvangen, doseren, malen, walsen, mengen en persen van grondstoffen en van veevoeders. Voor de werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van geautomatiseerde systemen. De werkzaamheden vinden plaats in tweeploegendienst. 

Het profiel van deze functie 

  • • Een flexibele instelling. 
  • • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken. 
  • • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en initiatiefrijk zijn. 
  • • Opleiding op MBO 3 of 4-niveau, gericht op techniek, procesindustrie of maalderij. 
  • • Enige ervaring als Operator in een vergelijkbare functie is een pré. 
  • • Ervaring in het werken met Windows, Word en Excel. 
  • • Bereid in ploegen te werken. 

Wat wij u bieden: Een boeiende, dynamische voltijd-functie binnen een enthousiast team in een professionele organisatie en een uitstekend salaris met bijbehorende goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Graan be- en verwerkende bedrijven. 

Interesse? Kijk op www.eendrachtrouveen.nl voor algemene informatie over ons bedrijf of bel met Arjan Mijnheer, hij geeft graag nadere informatie over deze functie. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0522-291225 of u kunt contact opnemen met Bart Eggink 06-53288899. 

Solliciteren 

Stuur uw schriftelijke sollicitatie voor 1 mei a.s., voorzien van CV, naar: 

A.V.C. De Eendracht U.A. 
Lichtmisweg 7 
7954 PL Rouveen 
Of per e-mail aan: info@eendrachtrouveen.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld