Op woensdag 10 februari 2021 organiseert Sport & Business Staphorst haar jaarlijkse sportersavond. Tijdens deze avond worden onder andere sporters gehuldigd die in 2020 een topprestatie hebben geleverd. 

Passie voor sport
Net als elk jaar wordt de sportersavond een boeiende en inspirerende avond, gevuld met interviews en verhalen van mensen met een passie voor sport. De ondernemers van Sport & Business Staphorst dragen daar graag aan bij en ondersteunen vele sporters en sportploegen in de gemeente Staphorst in financiële zin. De sporters en verenigingen die in 2021 voor een bijdrage in aanmerking komen, horen dat op deze sportersavond. Als uitvloeisel van het beweeg- en sportakkoord is de gemeente Staphorst dit jaar ook van de partij. Want topsport verdient aandacht! Goed voorbeeld doet volgen en het enthousiasme voor sport werkt, want bewegen is belangrijk.  

Online evenement, toegankelijk voor iedereen
Vanwege de coronamaatregelen zal de sportersavond dit jaar online plaatsvinden en is de avond voor iedereen online toegankelijk. Wil je deze avond online bijwonen? Dan kan dat! Meld je aan via info@sebstaphorst.nl. Na aanmelding ontvang je een link naar de livestream van deze avond. Meer informatie vind je op www.sebstaphorst.nl.