Marco Lindenholz heeft het plan om eind oktober aan de Amref Tanazania Classic mee te doen. Dit is en 6-daagse mountainbiketocht van 400 km rondom de Mount Kilimanjaro. Met als doel: zo veel mogelijk geld voor het verbeteren van de leefomstandigheden in Afrika. Meer weten of doneren?

Amreff Flying Docters is een organisatie die zich inzet voor mensen in Africa, die het niet zo goed hebben.  Hun doel is om structureel iets te willen veranderen.

Een paar voorbeelden van wat zij doen zijn: 

  • Opleiden van medisch personeel
  • Zorgen voor schoon drinkwater
  • Voorlichting geven
  • Zorgen dat medische zorg voor iedereen toegankelijk is.

Daarnaast organiseert Marco MTB experiences. Waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dus wil jij een gave MTB clinic waar je ook nog eens het goede doel mee steunt, meld je dan aan via info@lindenholz.nl.

Gewoon doneren kan ook. Zie daarvoor de volgende flyer voor meer informatie.