Afgelopen zaterdag werd op de parkeerplaats van het zwembad een klein feestje georganiseerd voor de kinderen die de zaterdag ervoor hadden proefgezwommen voor het A of B diploma.

Omdat het zwembad door de Corona maatregelen de deuren weer moet sluiten, is besloten om de diploma’s uit te reiken door middel van een drive-through. Wat waren de kinderen (en hun ouders in de auto) enthousiast!

De diploma’s werden uitgereikt door de juffen Aaltje en Herma.

Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd met dit bijzondere zwemdiploma!

Diploma A
Jasmijn Bijker, Matthias de Boer, Romée Brummel, Okke Dijkstra, Faya Drogt, Ronald Dunnink, Anne Feith, Tim Haasjes, Rens Hokse, Hugo Hooikammer, Linsey Jonkers, Tessa Kooiker, Vajén Kragt, Marith Kruidhof, Emma Kuiper, Ian Middeljans, Mayghen Mulder, Sara Mulder, Hessel Mulder, Nomy Oostra, Silvan Raben, Sytse Anton Schockman, Niek Slager, Heidi Slappendel, Loïs van der Sluis, Naomi Steerenberg, Bram Talen, Manoek van der Kolk, Guus Veijer, Jocelyn Veijer, Rosalinde de Witte.

Diploma B
Dilano Harm Bloemhof, Hessel Marthijn Bouwman, Daan Boverhof, Tim Buitenhuis, Liam Dunnink, Hanna Dunnink, Sam van Duren, Finn Hidding, Karsten Lanphen, Lieke Mussche, Tygo Slingerland, Lennert Steenbergen, Fayén Visser.