Op D.V. maandag 21 december geeft het reformatorisch kinderkoor Cantilena uit Staphorst een kerstconcert in de Bovenkerk te Kampen. 

Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen. Om toch in deze Advent- en Kerstperiode van koormuziek te kunnen genieten is het concert via het YouTube-kanaal Kampen Bovenkerk via een livestream te volgen. 

Het kinderkoor Cantilena staat onder leiding van Cor Ploeg. Verdere muzikale medewerking wordt verleend door Harm Hoeve op het orgel, Noortje van Middelkoop panfluit en accordeon, Pascal van de Velde, trompet en André van Vliet op de piano. 

De algehele leiding van deze avond is in handen van ds. G.J. Baan, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Rotterdam-Zuidwijk,  tevens voorzitter van de Karunia-foundation, waarvoor op deze avond ook (digitaal) gecollecteerd zal worden. 

Ds. Baan zal iets vertellen over het werk dat deze stichting verricht t.b.v. het onderwijs in Papoea.  Om de link van dit kerstconcert te volgen moet naar cantilenastaphorst.nl gaan. Daar kunt u op de link klikken van de livestream. 

U kunt dit werk ook financieel steunen door de QR-code te scannen tijdens de livestream of uw gift over te maken op bankrekening NL34ABNA0247476242 t.n.v. Stichting Karunia Foundation o.v.v. kerstconcert Cantilena

Het concert begint om 19.30 uur.

Voor meer informatie: www.karunia.orgwww.cantilenastaphorst.nl

Link voor de livestream: https://www.youtube.com/watch?v=kr5sKkkVk38&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0_paxEHTWgnZO1TJ8j15eTPVNGof4NUeo-ivAwGopDFMMQCwU7t575RMQ