Vorige week heeft stichting Stéphanos een eigen fotokaarten webshop gelanceerd, dat meldt stichting Stéphanos in haar nieuwsbrief. Deze webshop is te vinden onder de URL www.fotokaarten-stephanos.nl. Drijvende kracht achter deze webshop zijn de vrijwilligers van de Stéphanos werkgroep in Genemuiden die deze fotokaarten zelf maken en distribueren. De werkgroep verkoopt jaarlijks zo’n 30.000 van deze populaire fotokaarten door het hele land, d.m.v. winkels, vrijwilligers en thuis verkooppunten.

De wens bestond al langer om een fotokaarten webshop te starten. Vanwege corona is het in een stroomversnelling gekomen. Op deze manier probeert Stéphanos de kansen voor online verkoop te benutten. Uniek is, dat er een zeer uitgebreid assortiment van meer dan 800 fotokaarten en kerstkaarten op de webshop staan. Alle fotokaarten kosten 1 euro per stuk en worden geleverd inclusief envelop en plastic hoesje. De opbrengst is volledig t.b.v. het werk van Stéphanos.

De reformatorische stichting Stéphanos geeft hulp en onderwijs aan (wees)kinderen en hun familie. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk met de Bijbel in de hand. Voor Zambia geldt dat de werkzaamheden voornamelijk gericht zijn op evangelisatie.

Website fotokaarten-stephanos.nl (Beeld: stichting Stéphanos)