Afgelopen week is er weer volop afgezwommen voor diploma A en B en certificaat B.

Bij het afzwemmen van B was het een bijzonder feestje, want er mocht één van de ouders meezwemmen, wat een enorm succes was. Ook kon er thuis meegekeken worden naar het diplomazwemmen via de livestream.

Onder het toeziend oog van de juffen Aaltje, Esther, Ina, Jenny en Marijke en meester Richard hebben de kinderen met hun ouder de vereiste onderdelen afgelegd.Na afloop kon iedereen tevreden het diploma in ontvangst nemen en de ouders kregen een meezwemdiploma B.


Allemaal gefeliciteerd!

De geslaagden zijn: 
Diploma A
Julia van Houwelingen,  Jip Oosterhoff,  Alec van de Vegte
 
Certificaat B 
Janieke Konterman Martijn Veijer 

Diploma B 
Levi Bisschop, Bram Grobbe, Julian ten Kate, Renske Koers, Iris Koobs, Lauren Kostwinder, Maylinn Mulder, Nick de Ruiter, Tess Schakelaar, Bart Seinen, Daniël Slager, Andries Spiker, Loisah Tromp, Floris Bosch, Kim Bouwman, Stein Brakke, Fayèn Buitenhuis, Anna-Sophie Gerrits, Noah Hoek, Eva Klein Horsman, Milan Jansen, Myrthe Kollen, Abel Meindertsma, Floris Jesse de Witte, Vince Ubak.