De expositieruimten hoeven wij dit jaar niet klaar te maken voor de 18e eindejaar expositie.

Het eindejaar expositie is een expositie die elk jaar gehouden wordt tussen kerst en Nieuwjaar en bestaat uit vrijwilligers en tien verzamelaars met diverse verzamelingen. Dat kan zijn van ons Koningshuis tot asbakken, van sigarenbandjes tot kostuums van de Luchtmacht. Elk jaar zoeken wij nieuwe verzamelaars met nieuwe verzamelingen en dit al 17 jaar lang. Wij proberen verzamelaars te vinden uit de gemeente Staphorst aangevuld met enkele buiten de gemeente die een sterke verbondenheid hebben met de gemeente Staphorst. Deze exposities duren altijd 3 dagen. Ons onderkomen is nog altijd “t Koetshuus van de Historische Vereniging Staphorst aan de Gemeenteweg 83a te Staphorst.

De organisatie kan er dit keer niets van maken in verband met de Coronavirus en kunnen deze expositie dan ook niet door laten gaan vanwege de gestelde regels.

Wij blijven ons richten op volgend jaar en hopelijk lukt het ons dan wel weer om er iets moois van te maken.

Wat plaatjes van voorgaande edities… © René Admiraal